Gott slut och Gott Nytt År!

Ja, nu har ett nytt år gott och det går så fort. Jag mår ganska så bra, skall inte klaga allt för mycket fast jag vet vad som fattas mig.
 
Jag vet i allafall vad jag vill och vad jag kommer att fortsätta med...
 
 

Och...

 
...nu är julen över och det infaller ett lugn omkring mig. Jag tror att jag blir stressad av julen pga att jag lever med den så länge innan. Min jul börjar ju redan i början av november på mitt jobb. Det är inte klokt igentligen och när väl julen är här så protesterar hela min kropp. Jag tycker att det är så mycket förväntningar, det skall vara på ett så fantastiskt sätt och man skall umgås med sådana som man inte umgås med annars. Jag gillar jul samtidigt som jag avskyr den.
 
I dag gick jag och P en skön promenad på ca 8 km. Han normalt klädd och jag i mina gåkläder. Ville gått in i en affär men det fick jag inte. Jag fick åka ner efter lunchen och köpa min tröja som jag hittade i går. En bra jobbtröja på rean.
 
Är ledig några dagar till och det är härligt. Problemet är att jag vänder på dygnet eller kommer i säng väldigt, väldigt sent.
 
 

God Jul!

 
Nu är det bara två dagar kvar till jul. Här är det fint, granen är inne och det är pyntat och fint. Ser fram emot att vara ledig och ha det gott. Har bakat ett fantastiskt gott bröd i dag, lyckat. I morgon blir det en tur till stan för att köpa sista paketet.

Så här såg min stad...

 
...ut för 100 år sedan. Lånat fotot från gruppen på fejan " Du är från Alingsås om du minns....".
 
Har i dag varit på stan och den årligt förekommande födelsedagsträffen med en vän. Vi har som tradition att några dagar innan jul träffas och byta födelsedagspresenter. Vi äter, skrattar och dricker gott. Lika trevligt varje år.
 
Nu jobbar jag bara två dagar till och har sedan 12 dagar sammanhängande ledighet. Skall njuta och inte göra några måsten.
 

Tomten kom!

 
I går kom tomten. Kanske lite tidigt men den unge hern i familjen far utrikes över jul.
 
 

Julstämning!

 
 
I går var jag på stan och gjorde en del ärenden. Det var så fantastiskt fint med all snö. Skulle hämta ut biobiljetter till juldagsfilmen och hade en stund över innan bion öppnade. Gick in på biblioteket och tittade i några inredningstidningar och hittade en likadan julklappskorg som jag har, nästan :-)
 
 

2:a advent är det i morgon!

 
Tiden går fort. Känner att jag är överstressad och det är inte bra. Är väldigt trött på situationen på jobbet. Nu kan vi inte dra ner mer, ingen mår bra av detta. 
 
I morgon är det en ny dag och jag skall "tagga" ner.
 
 
 
 

RSS 2.0