Jag är en "hålla i pennan" person!

Ibland när jag sitter och lyssnar på andra och har en penna och papper framför mig så blir det bara. Kladd i mina egna ögon men ungarna på jobbet älskar när jag målar. Nu sitter dessa på toan på jobbet så man kan drömma sig bort medans man sitter där.






Ibland känner jag mig inte på topp...

...och det är väl det som är en del av livet. Lånat min brors hund i helgen, härliga Loke!

Han gör mig glad.

Längtar efter...

...värme men den kommer nog snart. Har haft en underbar helg. Städat med mina Rebeckasystrar och det var mer trevligt än jobbigt. Hunnit med solstolen en stund, tränat X 2 (gym och Blodsbröder. Avslutat helgen med en promenad i skogen.





Kladdat lite!




Visst gör det ont...

...när knoppar brister...


...men det gäller att inte ge upp! 

Påsk tillsammans med sonen Lund!

En fin påskhelg i Skåne tillsammans med sonen. Torsdagkvällen åt vi på en fantastisk bra resturang tillsammans med sons flickvän och kompis. Långfredagen blev stora städvagnen i Jägmästarkollektivet där hela huset sanerades. Det blev jättefint och jag är ju diplomerad toalett städare och det behövdes. Lunch hos kompisen och sedan fortsatt städning som avslutades med god middag. I dag är vi i Glimåkra och firar påskafton tillsammans med sonens flickvän Lisa och hennes familj, väldigt trevligt! I morgon bär det hemmet men först till brio i Osby.



RSS 2.0