Att orka!

Att orka jobba när när nästan alla arbetskamrater är sjuka är tufft. När jag kom hem gick jag en magisk tur i skogen för att rensa huvudet. Det hjälpte.

(null)



Snabbjobbat!

(null)


Ett stall till!

(null)

Då är ett stall gjort. Det är så enkelt men glädjer många barn. Det roliga är att när jag berättar om hästarnas små egenheter så är barnen med direkt. Blackman är lite bitig av sig. Han ger alla ett tjuvnyp då och då. Starlight är stjärnan i stallet, duktig på allt. 

Jag vill verkligen...

...hinna med att se det lilla. Att njuta av en bukett rosor på köksbordet är viktigt. Att sitta där vid frukosten och känna rosendoften och tycka att livet är rätt härligt. Det är ganska ok ändå.

(null)


29 grader i skuggan...

...och en dag hemmavid i hängmattan med tid för eftertanke. 

Jag har ett stort behov av ensamhet för att min hjärna behöver det. Det har nog alltid varit så. Det är som om jag skall hinna ikapp på något sätt. Min egen reflektion är att jag har en förmåga att känna när andra människor mår dåligt eller mindre bra och då tar det så mycket av min energi vare som jag vill det eller inte vill det. Jag har blivet bättre på att undvika energitjuvar med åren vilket har sårat kanske någon, men det är mitt liv och mitt ansvar för det. Nu är jag inne i en tuff arbetsperiod som kräver mycket av mig så det gäller att hålla balansen. Så nu blir det en dag i hängmattan med något bra i öronen.

(null)



Varmt ute...

...men jag tog en tur till skogen i kväll. Så avkopplande för hjärnan.

(null)

(null)


En morgon...

...på väg till jobbet passerar jag en av stadens äldsta parker. Här har till och med självaste herr von Linné promenerat och druckit brunn.

Denna morgon hade stadens änder samlats för att äta.
(null)

(null)


Sommaren finns!

(null)

(null)

(null)

En fantastisk fin lördagsförmiddag med loppis, fika och promenad.

RSS 2.0