Midsommar 2021…

….blev lite annorlunda i år också. Son, hans sambo och underbara Vilja var här. Vi åt lunch på en trand och folk som gick förbi tyckte att det var som en målning från Skagen.

Nu väntar några tuffa veckor på jobbet innan semestern.
(null)


Det går både upp…

…och ner. Är väldigt, väldigt sliten och trött. Fortfarande påverkad av hosta och snuva. Men det är även uppåt så klart. 

Jobbet är väldigt oklart just nu, en riktig röra. Jag kommer att jobba in i det sista med mina grejer.
(null)

Midsommar snart och i dag har jag rekat var jag kan hitta prästkragar till Viljas krans. Som det ser ut nu kommer vi att fira tillsammans.

Ok,….

…trots en spruta ligger jag hemma och väntar på provsvar om jag fått Corona. Jag har flera symtom men hoppas att det bara är en sommarförkylning.  Är inte i på topp just nu. Fick ligga i hängmattan hela fina helgen och hålla mig väldigt isolerad, inte kul alls.

Har haft en tuff tid på jobbet men fixat det så bra jag någonsin kan. Jag har gjort mitt bästa, mer har jag inte kunnat göra.

Söker ny lägenhet, här varken kan jag eller vill bo kvar. Jag är färdig här, kan inte tänka mig att stanna kvar trots att min lägenhet är otroligt fin. Men jag är övertygad att jag fixar fint vart jag än landar. En sak är säker, jag skall bo själv.
Först och främst vill jag bli frisk!!!
(null)

(null)

(null)


RSS 2.0