Oj vad tiden går fort…

…så det gäller att njuta av de fina höstdagarna. Är så trött när jag kommer hem på fredag efter jobbet, men försöker ändå göra saker.

Har "höststädat" mitt hem så nu är det fint, ja igentligen är det aldrig stökigt, men lite finputs skadar inte. Jag klarar inte av att ha det rörigt omkring mig hemma, det har jag aldrig mått bra av. Och alltid hittar jag på något kreativt när jag håller på.

Har varit i skogen och plockat lite trattisar i dag. Nu ligger de på tork. Skall ut om några dagar igen. Skogen är full av dem.

(null)


Den dagen…

…jag inte kan vandra på skogsvägar och leta efter mina svampar hoppas jag dröjer,
(null)


(null)

Nu är det dags att lägga undan sommarkläderna och hösta till det. Det var riktigt ruggigt väder i veckan så jag kunde inviga min nya Didriksson. Fixade i dag höstljung ute, det blev fint.

Pratade med P i nästan en timma då han var på väg hem från jakt. En älgtjur blev det i dag för jaktlaget. Tur att han inte är vegan.


Hoppsan!

Nu är det snart mitten på september. Förra veckan var nog den mest ovanliga veckan i mitt yrkesliv. Alla mina kollegor var sjuka hela veckan. Utav 11 st var vi 3 på plats på 4 avdelningar. Helt sanslöst och helt uttröttande.

Har varit i skogen och plockat en del kantareller. Nu hoppas jag på trattisarna så småningom.

(null)


RSS 2.0