Syrenen blommar...

...för fullt. Jag älskar dem och de doftar så väldigt gott.

Nu har P åkt hem med hund och flickvän. Nu dröjer det nog förhoppningsvis inte lika länge tills vi ses igen.
(null)

(null)

(null)

(null)


Det har varit...

...skönt att vila några dagar och göra det som jag inte hinner i vanliga fall. Jag behövde verkligen det, tänka och stanna upp.

Om några dagar väntas Viljabrsök och det skall bli mysigt. Har inte träffat henne och hennes husse på 5 månader.
(null)

Har varit kreativ och skickat iväg 5 akvareller som gick i syreners tecken.

Ibland är man...

...nere och det har jag varit några veckor. Trött, ledsen och helt utpumpad. Att ett sms från en gammal kärlek kommer, att en vännina går ut med en och tar ett glas vin (coronasäkert) tillsammans med mig, att värmen kommer och att sonen kommer hem om några dagar hjälper att man mår mycket bättre.

(null)


Våren är här...

...men ändå så kall. Är oerhört sliten och det främst för att min hyresvärd är ett skämt. Han vägrar att sätta igen mina hål i köket så att mössen inte skall ha fri ingång till mitt hem. Har gått vidare med detta samtidigt som jag hoppas hitta ett nytt hem.

(null)


Jag är helt...

...slut efter denna veckan. I 28 år har jag alltid känt mig trygg och tillfreds i min lägenhet. Den har varit min trygga plats på jorden. 

Sent i lördagskväll låg jag i soffan och tittade på tv. Såg en skugga fara över golvet. Trodde att det var kanten på glasögonen som lurade mig. När jag senare kom ut i köket spatserade en mus runt på ett skåp. Jag fick fullständigt panik. Visste inte vad jag skulle ta mig till.

Ringde och väckte min syster så hon fick komma. Musen sprang ut och in i två hål. Jag åkte till min syster och sov där.

Dagen efter åkte jag och fixade musfällor och på kvällen stängde jag in mig i sovrummet. Hade lagt ut mjöl och såg att de varit i köket men inte gått i fällan. Jag började med att täta hålen med stålull, och det har jag hållit på med nu en vecka.

Min hyresvärd påstår att han har haft Anticimex här men det tror jag inte på. Dess utom menar han att mössen kommer in genom fönstret. Hade Anticimex  varit här hade han sett två stora hål i husgrunden. Nu har jag satt igen dem så gott det går men det behövs göras mer hållbart. 

Jag har bett min hyresvärd om telefonnumret till Anticimex så att jag själv kan prata med personen men det har jag inte fått. Får jag det inte ringer jag miljö och hälsa på måndag. Det blir andra gången han får en amnmälan dit från mig.

Nu i efterhand har jag förstått att jag har haft möss inne under vintern men inte lagt någon notis av det.

Jag är väldigt påverkad av det och hoppas att jag hittar en lägenhet snart.
(null)


RSS 2.0