En solig men…

…lite kylig helg. Efterjobbet öl och mat, julmarknad, skogspromenader, fönsterputs och mycket mera.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Att ibland blir…

…det lite tokigt med SJ. Att sitta på en buss mellan Sundsvall och Sthlm som taren himla massa tid pga av ett fel på ett lok. Ingen mat,dryck eller besked.

Snön yr lite och nu längtar jag hem. Det är bara att andas in och andas ut.
(null)


Vinter och…

…en massa minusgrader. Gått 7,5 km uppför till en stuga för att äta våfflor.
Helt vindstilla och sol.
(null)

(null)

(null)


Hon är…

(null)

…helt fantastisk. Så mycket kärlek💕.

Jo, jag är rustad…

…för att bemöta denna snö. Nya kängor, ny dunjacka och allt annat som behövs. 
(null)

Kan inte fatta att jag en gång i tiden älskade snö, skidåkning nedför och allt det innebar. Men glad att vi har våra årstider annars skulle det vara för tråkigt.
💙🥶💙

Varje morgon…

…året runt tänder jag min lilla fotogenlampa och ett stearinljus när jag kommer ut till mitt kök. Jag gör min frukost och äter den i ljusets sken utan att tända andra lampor. Så har jag gjort i många år och det är skönt för mig att starta dagen så. 

Ibland faller jag in i dagdrömmar och tiden går fort. Jag avskyr att stressa, det skall vara lugnt och harmoniskt. Har oftast det tyst men ibland får radion vara på. Ja, det är en god morgon.
(null)


Ok, då är man…

…utan säng några dagar innan den nya sängen är på plats. Så nu blir det soffan några dagar. Det var lätt att sälja de gamla och jag fick lite pengar för den.

I dag har jag varit på äventyr med både gamla och nya vänner. Jag lägger ganska mycket tid på att andra skall må bra just nu.

Veckan har varit annars ganska krävande då jag har haft ont i min rygg ganska rejält. Är på bättringsvägen och jag hoppas att det håller i sig.

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0