Det är så otroligt…

…när man känner att man skall stanna hemma men ändå sätter på sig festkläderna, går iväg och kommer hem 9 timmar senare och haft en helt fantastisk upplevelse. Att i denna sorgliga värd få uppleva så mycket kärlek, tolerans och uppskattning från kända och okända människor ger mig trots allt ett hopp. Så jag säger tack och bugar med stor vördnad.

(null)

(null)

(null)

(null)


Har ägnat…

…mycket tid att reflektera hur min situation kommer att se ut i höst. Försöker hitta strategier för att jag skall må bra och inte få dåligt samvete eller bli stressad så att den gör mig riktigt sjuk. Jag vet min begränsning. Så nu lägger jag "locket på" och tänker oroa mig så lite som möjligt. Jag kan bara bry mig om mitt eget mående, sluta vara plikttrogen och duktig.

(null)


En utmattande…

…vecka då kommunen bestämt att sätta 50 personer övertaliga innom skolan. Alltså det är inte nådigt. Jag har ingen aning om hur det skall fungera.
😕



Fick en bild…

…i morses som är tagen i natt. Har man aldrig upplevt detta fattar man inte hur fantastiskt fint det är.
(null)

Trodde att det skulle vara en solig helg men ack så fel det blev. Har dock varit ute en hel del. Så grått och trist men våren är nog på G.

En tur till en…

…by för att leta efter en tavla av en gård. Hittade inte den men en annan.
(null)

(null)

(null)


Nu sätter jag…

…igång våren. Fick jaga lite för att hitta dessa.
(null)


RSS 2.0