Ok, det har inte…

…varit det bästa vädret men så fort jag lämnat mitt hem och åkt på äventyr så har det varit toppen. Nu är jag på visit i Dalsland. En fantastisk kväll i Håverud och i morgon blir det loppis rally. Spets är det jag köper och gamla bokmärken bla. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nu är min…

…älskade V på besök några dagar. Lite skällig just nu. I dag har solen lyst, det var länge sen den värmde. Har suttit ute i kväll och ätit. God mat ock gott vin.

(null)


Ibland hittar man…

…sina grejer i tidningen.

(null)

(null)


Nu har jag ägnat några…

…dagar att städa, rensa och slänga. Hela mitt hem är genomgånget. Utmaningen var att dra fram kylskåpet, det hade nog inte gjorts sen  det kom på plats. Så jag har fått motion, bla upp och ner till tvättstugan. Man kan tycka att det inte skall göra det på sin semester men jag har inte haft ork eller tid under våren. 

Nu hoppas jag att det blir lite sommar och mindre blåst.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I dag har jag hämtat…

…min nya cykel modell från 1911, en riktig tant cykel med kjolskydd.

(null)

Sen storstädade jag mitt vardagsrum. Det var behövligt.

(null)

Jag tycker det är roligt när jag kan göra det utan stress och blir nöjd när jag är klar. 

Det blev en helt…

…underbar sommarkväll. Nostalgi med en artist som inte är obekant. 

(null)



Har haft några…

…fantastiskt fina dagar i Kalmar och Öland. Nu är jag hemma igen och rejält trött. Ett fruktansvärt ösregn på resan hem.

(null)

(null)

(null)


I dag ringde klockan…

…05.00 och det var bara att stiga upp. Klockan 07.00 var jag på plats vid loppisen och paxade min plats. Ut med grejerna ur bilen och parkera den.

(null)

Skickade en bild till Ume och det dröjde inte många sekunder så hade bägge två "skriket" efter äppelplanchen så det var bara att bära den till bilen.

Fick mycke beröm för min uppdukning och mina fina saker. Även jag själv fick höra att jag var väldigt fin 😉. Sålde det mesta men det lär dröja innan jag gör om det.

Tre av mina vänninor hälsade på hos mig och det värmde i hjärtat.

Nu skall jag njuta av min semester.

Ägnade hela…

…lördagen att städa mitt sovrum. Alla täcken, kuddar och gardiner åkte ner i tvätteriet. Det tar så himla mycket tid. Samtidigt rensar jag ut det jag inte skall ha. Nu är det bara resten kvar.

(null)


RSS 2.0