Då hände det...!

I natt avled min älskade bror efter drygt 3 månaders kamp. Cancern fick honom tillslut trots att han kämpade mot den nästan in i det sista.
 
I går när jag kom hem från min M åkte jag direkt till sjukhuset. Genast när jag klev in såg jag att han var väldigt grå. Han hade gett upp och var näst intill okontaktbar. Under tiden jag var där tittade han upp ett fåtalgånger. När jag gick pussade jag honom i pannan flera gånger och sa att jag älskade honom. Han nickade och låg lungt men slutna ögon, men inte trodde jag att det var sista gången jag såg honom.
 
Klockan 03.30 i natt fick han frid. 
 
Min älskade bror, du kommer alltid att vara min storebror, min trygghet och jag kommer alltid att komma ihåg dina kloka uppmaningar som jag fått av dig under hela mitt liv.
 
Älskar dig!!!

Jag tror...

...att i dessa tider är det viktigt att ta tillvara på de fina stunderna man kan hitta. Att sitta i vårsolen och ta en fika är en sådan. 
 
 

1:a mars...

...och äntligen känns det som våren stundtals är påväg. Själv går jag stuntals på högvarv, så är det när man vet att något otroligt sorgligt så småningom skall hända men man inte vet när. Det är en kamp och resa som verkligen påverkar.
 
Samtidigt har jag fått och får så mycket kärek, förståelse och värme från mina vänner och min M. Hela min familj går ju igenom en mycket svår situation där det inte finns ett lyckligt slut.
 
 
 
 
 

RSS 2.0