En vän till mig...

...tipsade mig om ett enkelt mönster på vantar. Jätte roligt, har inte vågat prövat förut.
(null)


Så fort det kan gå!

I måndags stog jag på skolgården. Runt omkring mig var det fullt av barn och några vuxna. Hade planerat att fixa min lilla ateljé på eftermiddagen och kände glädje och stor energi.

Utan förvarning blev det svart och gult i min hjärna. Smärtan var enorm. Jag hade fått en frusen läderfotboll på mig som träffade i vänstra tinningen.
Har varit hemma, ont i huvud och nacke och mörbultad. Det kunde varit värre men som tur var hade jag mössa och jackluvan på.
Inte alls roligt så mesta tiden har jag legat lugnt i min soffa och vilat. Hoppas på att jag blir piggare i morgon.
(null)


Nu har sonen,...

...sambo och Vilja åkt hem till norr i går efter 1 1/2 månad här i söder. Mår så fruktansvärt dåligt när jag vet att de är på väg och har 12h sträck körning framför sig. Slappnar inte av för än jag vet att de är framme. 

Vilja är fantastisk och helt underbar. Hon är lugn och harmonisk. Mycket energi och vaksam. Husse tycker att hon stressar upp sig ibland (men han har inte träffat på någon stressad hund). Vilja vill uppmärksamma sin omgivning när hon tycker att något är farligt. 
I dag blir det en lång promenad, allt blir ljusare för varje dag.
(null)


I går...

...hade jag en Corona dipp. Tyckte att allt var fruktansvärt tråkigt och tungt. Saknar att göra enkla spontana saker utan att behöva tänka och riskbedömna. Halv 8 ringer det på dörren och där står en vän med en tulpanbukett, hon tyckte att jag behövde det. Underbart.

(null)


Nu har julen...

...åkt ut. I 1 1/2 månad har det varit julfint här men nu ser jag fram emot att det blir ljusare. I dag har det snöat så det är vitt ute.

(null)

(null)


Oj, snart är julen till enda.

Det gick fort. Två veckors ledighet försvann fort. I morgon åker min familj vidare och jag börjar jobba. Kommer att sakna Vilja, hon är helt underbar. Har bokat resa till Umeå i början av mars men det är nog tveksamt att den blir av. Då får Corona molnet ha skingrats rejält. 

(null)


GOTT NYTT ÅR!

Då är det ett nytt år, 2021. Det känns att det behövs lite nytt då det har varit ett tufft 2020. Och än är det inte över, coronamolnet.
 
Vad har jag lärt mig detta år är...
  • att inte ta något förgivet, allt kan hända och förändras på en sekund. Att förlora den personen som under mitt liv stått mig närmast har varit plågsamt. 
  • att förälskelse kommer och går. Det måste kännas helt rätt, litar på min magkänsla trots att det var mycket som var bra men inte tillräckligt.
  • att mina vänner är underbara att ha när livet är svårt.
  • att det var väldigt bra att byta jobb, mina arbetskamrater är underbara människor.
  • att mina nära och kära är betydelsefulla och mest av allt min son så klart.
 
 

RSS 2.0