Hoppsan!

Någ är man lite stressad. Jag köper alltid en trisslott när jag får lön. Så detta gjorde jag i fredags och skrapade den när jag kom hem. Vann 30 kr och när jag får vinst har jag ett ticks att inte hämta ny lott i den affär som jag köpte lotten. Så i går gjorde jag det. Glömde att lotten låg i en papperskasse som jag använde till att lägga skräp i. Den åkte i soptunnan. I kväll när jag tog min kvällspromenad kom jag på, skitt vart tog lotten vägen… Jo, den hamnade i tunnan som tömdes av sopbilen i morses. Så nu får jag aldrig veta om jag vunnit något på den. Men jag tänker att det hade nog sin mening så i morgon köper jag en ny lott. Man skall inte gråta över spilld mjölk.

(null)


Ja,…

…ni är några som läser denna blogg. Kanske av nyfikenhet eller för att ni tycker att framför allt bilder jag lägger ut är fina. Inte vet jag.

Bloggen är mest ett utryck för mig och  har inget syfte att roa någon annan då den varken är klok, idérik eller särskilt intressant. För mig är det ett sätt att kunna se tillbaka ibland.
(null)


Syrenpromenad i regnkväll.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I dag blir det balkong häng…

…i skuggan av markisen. Har irrat omkring hela fm efter mitt rätta tvättmedel och det var inte lätt att hitta. Men efter 4 affären fan jag det.

I går irrade jag omkring för att hitta en vit jeansjacka och det var inte heller lätt att hitta. Men i nionde affären hittade jag en som dög.

Jag är väldigt petig när jag vet vad jag vill ha. Ser det innom mig i bilder och så är det med mycket annat.

Plockade en stor bukett liljekonvaljer i går kväll, en underbar skogstur. Nu väntar en tuff vecka med möten av nya elever och föräldrar. Gör snart 40 års jubileum inom mitt yrke och jag vet att detta året har varit det mest krävande av dem alla. 
(null)



I dag snöar det…

…men i går var det ljuvligt.
(null)


Ett besök i en trädgård.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Att sitta på min balkong…

…och ha denna underbara "vägg" framför är helt underbart.
(null)

Att möta dessa är fantastiskt när man kommer hem.
(null)


Nu går det fort!

Svårt att hinna med våren. Det går så fort nu. Vill så mycket men det gäller att inte stressa. Mina veckor är intensiva och väldigt stressande så när det blir helg gör jag det mesta i lugn takt.

I dag har jag fixat insynsskydd på ena sidan av min balkong. Mest är det för att hindra måsarna att attackera vilket de gjorde förra året när deras ungar irrade omkring. Har letat efter något som passar och nu är jag nöjd.
(null)

(null)

Varje morgon hoppas jag att tulpanerna har fått vara ifred från nattvandrande djur.

RSS 2.0